fbpx
4 exemple de clipuri video explicative de succes

4 exemple de clipuri video explicative de succes

Provocările companiilor sunt multiple, într-o lume în care concurența este acerbă, iar lupta pentru clienți este uriașă. De aceea, explicarea calităților unui produs sau serviciu cu ajutorul unui clip video poate face diferența între profit și pierdere. Marketerii utilizează clipurile video pentru a-i aduce și mai aproape pe consumatori.

Un astfel de clip nu trebuie însă să fie foarte lung, pentru că ar plictisi. Dar trebuie să ofere toate informațiile necesare pentru ca respectivul produs sau serviciu să-l ajute imediat pe consumator. Haideți să vedem 4 clipuri video explicative care au impresionat de la prima vizionare.

1. eBAY – ați spune că nu e nevoie de un clip video explicativ pentru a posta pe această platformă un anunț de vânzare. Totuși, cei de la eBAY au pus în 30 de secunde toți pașii necesari pentru ca procesul de vânzare-cumpărare să decurgă lin:

2. Firefox – cum aveți parte de protecția datelor când intri pe internet cu ajutorul Mozilla Firefox? Ei bine, acest clip video explicativ arată în mai puțin de 100 de cuvinte și 35 de secunde acest lucru:

3. Grammarly – gramatica, bat-o vina, dă multora bătăi de cap. Noroc că avem parte de o aplicație excelentă, care ne ajută să scriem corect mailuri sau diferite alte texte. Cum funcționează Grammarly vedeți în acest clip video explicativ:

4. Office 365 – cei de la Microsoft au gândit acest clip video explicativ inserând un personaj, doamna Coleman, care și-a luat în serios rolul de profesoară și arată toate caracteristicile importante ale Office 365. Clipul arată bine și atrage și prin culorile folosite. Poate fi văzut sau revăzut aici:

Adauga un comentariu