fbpx
Clipurile video – cel mai puternic instrument de marketing pentru lansarea cu succes a unui produs nou

Clipurile video – cel mai puternic instrument de marketing pentru lansarea cu succes a unui produs nou

În contextul actual, videoclipurile au devenit un format standard aproape esențial pentru a putea exista și a fi remarcat pe Internet, și mai ales pe rețelele de socializare precum Instagram, Facebook, Tiktok sau Youtube. Dincolo de vizibilitate, videoclipurile cu un script bun vă permit să înmulțiți de 5 ori rata de memorare a conținutului dvs. de marcă.

Indiferent de mesajul (lansare de produs, videoclip de comunicare, eveniment, animație pe rețelele de socializare, poveste video) și ținta dvs. (internă sau externă), videoclipul de marketing se adaptează perfect tuturor nevoilor. Ulterior, aceste videoclipuri pot face parte din articolele de blog (pentru o strategie eficientă de conținut).

Dacă lansați un produs nou, un videoclip de prezentare poate fi cea mai bună modalitate de a ajunge la o audiență cât mai mare și de a obține o mulțime de vizualizări, pentru a crește gradul de conștientizare în rândul oamenilor despre compania dvs.

Atunci când lansați un nou produs, aplicație sau serviciu și doriți să informați cât mai mulți oameni despre acesta, un clip de prezentare poate fi un instrument puternic pentru atingerea obiectivelor de marketing. Animația video va avea mai mult impact decât mesajul text și va atrage potențialii clienții.

Dar cum să vă spuneți povestea și să creați o prezentare video a unui nou produs care să atragă cu adevărat consumatorii, să vă permită să generați potențiali clienți și să câștigați vizibilitate?

MediaStory este casa de producție care vă poate ajuta să obțineți clipuri video de prezentare calitative, la un preț corect și transparent, în termene atractive.

Dacă doriți ca următoarea lansare a unui produs să fie remarcată, optați pentru serviciile noastre. Producem sute de videoclipuri în fiecare an, pentru o varietate de afaceri.

Vizitați www.mediastory.ro, analizați portofoliul nostru și contactați-ne pentru a discuta despre următorul proiect la care lucrați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă spuneți povestea și să ne asigurăm că este auzită.

Adauga un comentariu