fbpx
Companie mică, musai marketing video

Companie mică, musai marketing video

Marketingul video pentru companiile mici nu este nici atât de complicat și nici atât de costisitor pe cât ați putea crede. Se prea poate să citiți acest articol de pe ​​un smartphone, aveți deja un video recorder în mână. Cu puțină planificare și un pic de creativitate, poți crea videoclipuri de marketing care să-ți uimească publicul.

Dacă încă eziți cu privire la valoarea unui video pentru afacerea ta, mai ales dacă ești la început de drum în antreprenoriat, iată câteva chestiuni, definiții …sau idei care te-ar putea convinge.

  1. Ce este marketingul video?

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Pentru un videoclip, înmulțiți-l cu încă o mie. Aceasta este baza marketingului video, o formă puternică de publicitate care implică în mod eficient publicul dvs. ca parte a campaniilor dvs. de promovare.

Marketingul video înseamnă utilizarea videoclipurilor pentru a promova și a le spune oamenilor despre produsul sau serviciul pe care îl oferi. Ajută la creșterea angajamentului pe canalele digitale și sociale, vă educă publicul și vă permite să ajungeți la ei printr-un mediu nou.

  1. De ce este important marketingul video?

Folosirea videoclipurilor ca parte a marketingului atrage publicul printr-o formă ușoară, haioasă, și explicit care câștigă mult teren în toate afacerile, de toate dimensiunile. Sondajul Renderforest a constatat că videoclipurile au ajutat companiile să crească:

  • Notorietatea mărcii cu 70%
  • Trafic cu 51% mai mare
  • Vânzări cu 34% mai multe

Rezultatul este destul de uimitor, nu-i așa?

Cheia popularității lor constă în creativitatea și ușurință cu care poti interacționa cu potențialii clienți, pe mai multe platforme. Desigur, dacă ai nevoie de un partener în realizarea clipurilor, alegerea mesajului ca să fie clar, să spună exact ce vrei să transmiți, Media Story îți poate scrie povestea. Alege o companie de productie media, ca mesajul tău să ia forma celui mai bun film pe care l-ai văzut vreodată.

Adauga un comentariu