fbpx
Cum să maximizezi potențialul de marketing video la conferințe medicale

Cum să maximizezi potențialul de marketing video la conferințe medicale

Participarea la o conferință medicală este o oportunitate excelentă de a crea relații, de a răspândi mesajul despre munca extraordinară pe care o face compania ta și de a câștiga noi parteneri de afaceri, în același timp.

Ca în orice alte sectoare, clipul video este cea mai bună modalitatea de a optimiza experiența unei conferințe.

Intervievarea experților în domeniu sau a liderilor de opinie cheie reprezintă un exemplu prin care marketingul video poată să sporească valoarea participării la o conferință medicală.

Astfel de evenimente reprezintă un moment excelent pentru a vă expune unei game variate de opinii și expertize, pe care le puteți transmite mai departe prin clip video către publicului dvs.

În plus, evenimentele medicale pot facilita întâlnirea cu actuali clienți ai serviciilor sau produselor dvs. Poate fi un prilej de a înregistra testimoniale pe care să le transmiteți către potențialii clienți.

Dacă sunteți interesat să vă maximizați oportunitățile de marketing pentru conferințe, luați în considerare colaborarea cu o firmă de marketing digital care cunoaște toate aspectele legate de conferință. Cea mai bună opțiune este MediaStory.

Pentru mai multe despre multele moduri în care vă putem ajuta, contactați-ne la hello@mediastory.ro

 

Adauga un comentariu