fbpx
Cum vă ajută videoclipul la clasarea SEO?

Cum vă ajută videoclipul la clasarea SEO?

Probabil ați auzit de un milion de ori termenul de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO). Dar știați că adăugarea de videoclipuri pe site-ul dvs. poate îmbunătăți grozav de mult eforturile tale de a urca în paginile Google? Și, deci, de a atrage și mai mulți oameni către site-ul dvs. și vânzări mai multe?

E adevărat! Videoclipul devine rapid una dintre cele mai importante forme de marketing de conținut și prezența acestuia ar putea face ca eforturile de optimizare să scadă, iar productivitatea paginii web să crească.

Înainte de a detalia exact modul în care videoclipul vă poate îmbunătăți clasarea organică a paginii, să vorbim puțin mai multe despre ce este de fapt SEO.

Optimizarea pentru motoarele de căutare este ceea ce faci pentru a-ți crește vizibilitatea pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare. Cu cât site-ul dvs. este clasat mai sus, cu atât mai bine – înseamnă că mai mulți oameni vă vor vedea pagina atunci când caută o interogare relevantă, fac click pe site-ul dvs., vă vor citi conținutul și vă vor cunoaște marca. Nu este o știință exactă, iar cele mai bune practici se schimbă frecvent, dar optimizarea conținutului și structurii site-ului dvs. ar putea genera în cele din urmă mai multe conversii decât oricare dintre celelalte eforturi de marketing digital.

Într-o lume zgomotoasă, cu un internet divers, plin, colorat, SEO este una dintre cele mai bune modalități prin care companiile pot fi văzute de publicul țintă. Amintiți-vă, atunci când oamenii folosesc motoarele de căutare, ei fac o căutare direcționată. Ei caută în mod activ ceea ce oferiți, astfel încât să vă asigurați că site-ul dvs. este primul pe care îl văd utilizatorii ar trebui să fie o parte crucială a strategiei dvs. de marketing digital.

 

Video și SEO

Baza SEO este alinierea strategiei interne de conținut cu ceea ce prioritizează algoritmul motorului de căutare. Și, deși nu avem întotdeauna transparență de la Google pentru a ști exact ce caută, știm că videoclipul este un instrument puternic pentru SEO.

 

Așadar, de ce ajută videoclipul la clasarea SEO? Iată ce știm despre conexiune.

În primul rând, știm că atunci când Google afișează o miniatură a unui videoclip lângă un rezultat al căutării, ceea ce face pentru 26% din rezultatele căutării conform BrightEdge, utilizatorii au șanse mai mari să facă clic pe lista respectivă. Prezența miniaturii face ca rezultatul să fie un „fragment îmbogățit”, iar aceste liste detaliate tind să aibă rate de click mai mari decât listele standard.

Videoclipul ajută și alte valori pe care știm că Google le ia în considerare pentru clasare. Două dintre cele mai importante valori pentru SEO sunt timpul petrecut de utilizatori pe pagina sau site-ul dvs. și numărul de backlink-uri care se referă la domeniul dvs., iar videoclipurile aproape întotdeauna îmbunătățesc ambele cifre. Studiile arată că oamenii petrec de peste două ori mai mult pe o pagină cu video decât pe una fără conținut media, și cu cât este mai mare calitatea conținutului tău, cu atât este mai probabil să obții backlink-uri.

Adauga un comentariu