fbpx
Poza din clip

Poza din clip

Un clip video primește o tușă de creativitate dacă se inserează și una sau mai multe poze, relevante pentru mesajul pe care-l răspândește. Poza are farmecul ei, evident, dacă este bine aleasă. O fotografie poate întregi povestea care reprezintă subiectul clipului. O avalanșă de imagini este frânată, la momentul oportun, de un instantaneu care-ți mai temperează foamea de a afla finalul clipului. E ca la o cursă de ultramaraton, unde e nevoie și de o pauză pentru a putea ajunge la bun sfârșit. 

Fotografia poate prezenta un personaj important din povestea clipului. Astfel, imaginea acestuia se poate întipări mai bine în mintea consumatorilor de conținut video. Fotografia poate conține și statistici deosebite, mai greu de explicat în cuvinte. Fotografia îl poate arăta pe protagonist alături de o prezentare scurtă a vieții lui, în doar câteva cuvinte sau propoziții. Are un impact vizual deosebit.

O fotografie reușită poate dezvălui în doar două secunde subiectul abordat, dacă este plasată la începutul clipului. Fotografia poate însemna debutul unei povești, dar poate fi și o concluzie a acestuia. Este însă important să fie un instantaneu cu o forță deosebită de a intra în sufletul celui care privește întregul clip. Un apus de soare deasupra unui lan de grâu pare un final special pentru un clip despre un fermier, nu? 

Adauga un comentariu