fbpx
5 metode de a crește traficul pe site cu ajutorul clipurilor

5 metode de a crește traficul pe site cu ajutorul clipurilor

În ultimii ani, videoclipurile au devenit o modalitate tot mai populară de a atrage trafic pe site-urile companiilor. Nici nu e de mirare. Potrivit unui studiu realizat de Cisco, până la finalul acestui an, videoclipurile vor reprezenta 82% din traficul total de pe internet. Prin urmare, utilizarea videoclipurilor pentru a crește traficul poate fi o strategie eficientă.

Un clip bine făcut sau o campanie construită pe mai multe clipuri dau un boost site-ului companiilor, însă și aici trebuie urmați câțiva pași. Iată câteva sfaturi despre cum puteți folosi videoclipurile pentru a crește traficul pe pagina web:

1. Încorporați videoclipuri în conținutul deja existent
– videoclipurile pot fi folosite pentru a completa și a îmbogăți contentul scris pe site. De exemplu, puteți crea un videoclip care explică mai bine un concept sau o idee prezentată într-un articol sau puteți crea un tutorial video pentru a însoți un ghid scris.

2. Promovați videoclipurile pe rețelele sociale
– rețelele sociale precum Facebook, Instagram și LinkedIn sunt platforme ideale pentru a vă promova videoclipurile. Le puteți încărca pe aceste platforme sau puteți include link-uri către clipuri pe site-ul companiei în postările de pe rețelele sociale.

3. Includeți link-uri către site-ul dumneavoastră
– faceți acest lucru în descrierea videoclipurilor, dar și în interiorul acestuia. Sunt două lucruri care vă vor ajuta la direcționarea traficului către site.

4. Creați conținut video optimizat pentru SEO – asigurați-vă că videoclipurile sunt optimizate pentru motoarele de căutare, prin includerea cuvintelor cheie relevante în titlurile, descrierile și etichetele videoclipurilor.

5. Folosiți videoclipurile pentru a atrage atenția vizitatorilor
– videoclipurile pot fi folosite pentru a atrage atenția vizitatorilor și pentru a-i convinge să petreacă mai mult timp pe site-ul dumneavoastră. Pentru asta, clipurile trebuie să fie interesante, funny și atractive, astfel încât să-i păstrați pe vizitatori implicați și interesați.

Pe scurt, videoclipurile pot fi o modalitate eficientă de a crește traficul pe site-ul dumneavoastră. prin încorporarea lor în conținutul existent, promovarea lor pe rețelele sociale, utilizarea cuvintelor cheie relevante și includerea link-urilor către site.

Adauga un comentariu