fbpx
100 cei mai influenți oameni din lume. Punct comun: dialogul

100 cei mai influenți oameni din lume. Punct comun: dialogul

Au mai multe lucruri în comun, cum ar fi popularitatea, grandoarea averilor, ieșirile în mass media, greutatea cuvintelor lor. Dar mai presus de atât, au în comun numărul mare de comunități către care se adreseazăă, Vorbim despre cele mai influente persoane ale anului 2019.

Revista „Time“ a publicat lista celor mai influente o sută de persoane ale anului 2019, printer care și preşedintele american Donald Trump, cântăreţele Lady Gaga și Taylor Swift şi actorii Rami Malek,, Emilia Clarke și Sandra Oh.

Despre Sandra s-a scris că tratează dialogul ca note musicale. Că fiecare cuvânt pe care îl rostește parcă ar fi jucat, fiecare silabă este corect pronunțată, cu tonus și vitalitate. Sandra iubește cuvintele. Și iubește și oamenii către care se adresează, scrie Time.

Ariana Grande, de exemplu, și ea pe lista oamenilor influenți, are o mare dragostea față de fani și de muzică. Iar postările ei în mediile sociale au rolul de a îi indruma pe admiratorii ei către mișcările pe care le face. Așa, ca fanii să nu o piardă din ochi și nici să nu fie uitată. Și nici nu am avea cum, căci Ariana Grande este una dintre le mai urmarite vedete de pe Twitter și Instagram.

Tot Times scrie, că atunci când este vorba de Ariana, ”nu ai răbdare să aștepți să vezi ce face în continuare.”

Un lucru este cert, toți cei care influențează într-un mod sau altul publicul, au gijă ca prezența lor în mediul online să fie simțită. Frecvența cu care postează pe site-uri dedicate socializării și dialogului este una ridicată. Și numărul mare de urmăritori este în continua creștere.

Un cârlig, pe care îl folosesc vedetele, ca să crească această comunitate deasupra cărora tronează, este tocmai clipul video. Un produs multimedia va câștiga teren în detrimental unei postări simple, cu excepția demisiilor politice, să yicem. Dar dacă ne aducem aminte, nu de mult, pe Instagram, o fotografie cu un ou a detronat orice anunț scris postat vreodată.

Clipurile video, chiar și filmările din arhiva personală sunt un deliciu pentru fani. Mai cu seamă cele care câștigă prin calitatea filmării, prin imagine clară și creativitate.

Printre personalități se numără sportivi şi artişti. În total, 42 de femei se află în clasament. Cele 100 de nume nu sunt ierarhizate în mai multe categorii cum ar fi pionieri, artişti, lideri, legende și titani.

Sursă: http://time.com/collection/100-most-influential-people-2019/

Adauga un comentariu