fbpx
Ce trebuie să știți despre TikTok SEO

Ce trebuie să știți despre TikTok SEO

Cu atenția în jurul TikTok-ului ca sursă de cunoștințe pentru publicul său, companiile și creatorii trebuie să acorde atenție SEO TikTok, care vă ajută să vă aduceți videoclipurile în topul rezultatelor căutării TikTok.

Iată cum puteți începe să vă optimizați conținutul TikTok pentru căutare.

Atenție la Google: TikTok vine pentru coroana ta! Sau cel puțin asta crede vicepreședintele senior al Google, deoarece compania a spus în iulie că TikTok devine mai mult ca un motor de căutare, în special în rândul generației Z. Și TikTok investește în maximizarea obiceiurilor utilizatorilor cu funcții noi, cum ar fi căutările sugerate în partea de jos a videoclipurilor și în secțiunea de comentarii.

Ce este TikTok SEO?

TikTok SEO este practica de a vă optimiza videoclipurile pe TikTok pentru a se clasa mai sus în căutare. Așa cum ați folosi cuvinte cheie și analize pentru a optimiza conținutul de pe site-ul dvs., puteți utiliza și aceste tactici pentru a ajuta videoclipurile dvs. TikTok să apară în mai multe rezultate de căutare – acestea includ rezultate pe TikTok, precum și pe Google.

Potrivit cercetării interne a Google, atunci când caută un loc pentru prânz, aproape 40% dintre tinerii din SUA (cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani) ar merge direct la TikTok în loc de Google Maps sau Căutare. Și, deși postările pe rețelele sociale de pe TikTok, Instagram, Facebook și altele asemenea nu au fost indexate de Google în trecut, ele apar acum în pagina cu rezultatele motorului de căutare.

TikTok a adăugat mai multe funcții pentru a sprijini creșterea gradului de descoperire a producțiilor video pe platformă. Recent, au extins câmpul de descriere a videoclipului de la 300 de caractere la 2.200. Utilizatorii își pot edita acum subtitrările acolo unde nu puteau înainte.

Algoritmul TikTok adună informații video pentru a determina despre ce este vorba în postare și pe cine ar putea interesa acel conținut.

Așadar, cu o strategie SEO puternică TikTok, îți poți crește capacitatea de descoperire în aplicație (adică, să apară pe mai multe pagini For You) și să crești implicarea. Este tactica supremă pentru a ajunge la publicul interesat și a oferi videoclipurilor tale vizibilitatea pe care o merită. Și cu actualizarea Google care vă permite să vedeți TikToks în rezultatele căutării, poate ajuta, de asemenea, să generați trafic nou către contul dvs. TikTok.

Sursa:buffer.com

Adauga un comentariu