fbpx
Prezentarea ideilor: crearea de conținut a devenit mai rapidă cu 84 de ore

Prezentarea ideilor: crearea de conținut a devenit mai rapidă cu 84 de ore

Iată un lucru asupra căruia majoritatea dintre noi suntem de acord… crearea de conținut necesită mult timp.S-a constatat că 71% dintre creatorii de conținut doreau o modalitate mai rapidă de a crea și publica.

Crearea de conținut poate fi mai rapidă dacă avem pașii bine stabiliți. Utilizatorul mediu publică 9 postări pe zi.De obicei, aceasta implică încărcarea unei platforme separate unde conținutul este salvat. Acesta ar putea fi un panou Trello, un document Notion sau o foaie Google. Este nevoie de cel puțin 90 de secunde pentru a încărca conținutul, a-l copia în platformă, a verifica formatul corect și pentru a-l programa.

90 de secunde per postare ar putea suna rapid, dar se adună. Adunate inseamnă:

  • oră și jumătate în fiecare săptămână.
  • Șapte ore pe lună.
  • Sau, 84 de ore pe an.

Cu alte cuvinte, în fiecare an, utilizatorul mediu va petrece două săptămâni de lucru (84 de ore), doar copiați și lipiți conținut de pe o platformă.

Puteți stoca toate ideile dvs. grozave, le puteți modifica până când sunt gata și le puteți arunca direct în coada dvs. tampon.

Asta te va ajuta să economisești două săptămâni pe an. Nu mai copiați și lipiți de pe o platformă pe alta, cu toate ideile dvs. într-un singur loc, puteți lucra mai rapid și mai inteligent.

Salvând toate ideile tale cele mai bune într-un singur loc, vei avea o galerie de conținut curat care poate să te inspire să creezi și mai mult iar productia ta video va fi de calitate si va avea rezultatul mult asteptat.

Adauga un comentariu